paintbrush

Over Trimetal

Trimetal is al jaren een baken van vertrouwen voor de professionele schilder. Met een zeer uitgebreid gamma van kwaliteitsproducten en een uitstekende service ondersteunen wij onze schilders zowel voor als tijdens hun schilderwerken. Precies dankzij deze geoliede samenwerking kunnen we de eindklant deze gevelgarantie aanbieden.
paintbrush

Geniet van 5 tot 10 jaar garantie op je gevelschilderwerken

Slaap op beide oren met de Trimetal GLOBACARE gevelgarantie

Tot 10 jaar garantie op buitenschilderwerken

Wie in professionele schilderwerken investeert, verwacht terecht voor jaren gerust te zijn. Kies daarom voor een schilder die werkt met het Trimetal GLOBACARE gevelgarantiecontract. Afhankelijk van het gekozen verfsysteem, geniet je zo van 5 tot 10 jaar garantie op je gevelschilderwerken, zowel op de verf als de arbeidsuren*.

Deze gevelgarantie geldt niet enkel voor muurverf, maar ook voor een selectie buitenlak verfsystemen. Dus bij lakwerken van bijvoorbeeld je ramen, deuren of poort kan je eveneens op twee oren slapen. Zo kan de Trimetal vakschilder je een totaalproject met garantiecontract aanbieden.

Jij tevreden, de schilder tevreden: dat is typisch Trimetal!

*Degressief per jaar. Uitgezonderd uitsluitingen vermeld in garantiecontract. Garantie op lakwerk enkel in combinatie met gevelwerken en enkel via technisch advies.