Plannen om je gevel te schilderen? Ontdek welke schilder in jouw buurt al werkt met de Trimetal Globacare gevelgarantie

Alle schilders
Trimetal header
paintbrush paintbrush

Geniet van 5 tot 10 jaar garantie op je gevelschilderwerken

Slaap op beide oren met de Trimetal GLOBACARE gevelgarantie

Tot 10 jaar garantie op buitenschilderwerken

Wie in professionele schilderwerken investeert, verwacht terecht voor jaren gerust te zijn. Kies daarom voor een schilder die werkt met het Trimetal GLOBACARE gevelgarantiecontract. Afhankelijk van het gekozen verfsysteem, geniet je zo van 5 tot 10 jaar garantie op je gevelschilderwerken, zowel op de verf als de arbeidsuren*.

Deze gevelgarantie geldt niet enkel voor muurverf, maar ook voor een selectie buitenlak verfsystemen. Dus bij lakwerken van bijvoorbeeld je ramen, deuren of poort kan je eveneens op twee oren slapen. Zo kan de Trimetal vakschilder je een totaalproject met garantiecontract aanbieden.

Jij tevreden, de schilder tevreden: dat is typisch Trimetal!

*Degressief per jaar. Uitgezonderd uitsluitingen vermeld in garantiecontract. Garantie op lakwerk enkel in combinatie met gevelwerken en enkel via technisch advies.

Een tevreden klant getuigt

★★★★★
★★★★★
Petra Vandenbergh
Uit Herentals

De Trimetal-schilder wist van aanpakken. Hoewel onze specifieke vraag allesbehalve eenvoudig was, wist hij dankzij zijn rijke ervaring én het technische bezoek van de technisch adviseur van Trimetal de gevelwerken aan onze woning perfect en behoorlijk snel uit te voeren. Bovendien genieten we van een mooie garantie, dat trok ons over de streep!

Over Trimetal

Trimetal is al jaren een baken van vertrouwen voor de professionele schilder. Met een zeer uitgebreid gamma van kwaliteitsproducten en een uitstekende service ondersteunen wij onze schilders zowel voor als tijdens hun schilderwerken. Precies dankzij deze geoliede samenwerking kunnen we de eindklant deze gevelgarantie aanbieden.

Over de Trimetal schilders

Trimetal selecteert de schilders met zorg en heeft dan ook volle vertrouwen in hun kwaliteiten. Trimetal-schilders zijn stuk voor stuk professionals die we voortdurend kansen geven om zich bij te scholen. Daarom supporteren we vanaf de zijlijn: alle contact verloopt rechtstreeks tussen de schilder en jou als zijn klant. Voor vragen en technische ondersteuning kan de schilder steeds terecht bij Trimetal voor de gewenste ondersteuning.

Paintbrush

Zelf schilder?

Ben je zelf een professionele schilder en wil je opgenomen worden in de lijst van schilders-met-garantie op deze pagina? Klik dan hier voor meer uitleg en de voorwaarden!

Schilder ook met garantie